Aboneaza-te la Newsletter
Chestionar de Satisfactie

Dermatologie estetică

Vă stăm la dispoziţie cu:
       Acidul hialuronic este o substanta care se gaseste in corp in mod natural, mai ales in tesutul conjuctiv, piele si articulatii. Cu trecerea timpului sinteza acidului hialuronic se reduce si pielea isi pierde elasticitatea si vitalitatea. "Umplerea ridurilor" este un tip de tratament minim-invaziv prin care se injecteaza substante de umplere (fillere), temporare sau permanente. Scopul este umplerea si disparitia ridurilor sau corectarea cicatricilor acneice. Tratamentul este bine suportat indiferent de tipul de piele, iar aspectul rezultat este natural si estetic.
Tariful procedurii se stabilește în urma consultației, în funcție de complexitatea intervenției.

       Procedeu chimic de distrugere a straturilor superficiale ale pielii. Un peeling permite estomparea sechelelor acneei si se utilizeaza uneori in tratamentul ridurilor mici, in asociere cu alte procedee terapeutice: microdermabraziune, injectare de acid hialuronic etc.
Tarif: 150 - 300 lei

       O altă modalitate de a face ridurile să dispară este de a slăbi acţiunea muşchilor feţei utilizând toxina botulinică; se realizează o relaxare musculară localizată şi astfel şanţurile pielii de deasupra muşchiului respectiv dispar. Toxina botulinică este o substanță paralizantă a musculaturii care este responsabila de aparitia ridurilor.
Tariful procedurii se stabilește în urma consultației, în funcție de complexitatea intervenției.

       Mezoterapia este o metoda dermato-cosmetica de tratament anti-aging la care recurg tot mai multi pacienti, pentru intinerire faciala, pentru a reduce celulita, sau pentru stimularea cresterii parului pe scalp. Prin mezoterapie, diverse substante naturale sunt distribuite (cu ajutorul unor micro-injectii) precis la nivelul dermului (care este tesutul de mijloc dintre epiderm si tesutul gras de sub piele). In mezoterapie se folosesc vitamine, substante minerale, aminoacizi, extracte vegetale naturale, substante lipolitice (care "topesc grasimile"), acid hialuronic, antioxidanti, substante vasodilatatoare. Desi se pot utiliza separat, de cele mai multe ori sunt folosite in combinatii personalizate, adaptate nevoilor fiecarui pacient.
Tarif: 100 - 300 lei/ ședință

       Microdermabraziunea este de fapt o metoda controlata de exfoliere in profunzime. Astfel se urmareste inlaturarea celulelor moarte (stratul superficial al pielii), inlaturarea bacterilor care se inmultesc in piele in timpul procesului de oxidare a sebumului , stimularea elasticitatii pielii si tonusului muscular,activarea circulatiei sanguine si limfatice , micșorarea porilor.
Tarif: Microdermabraziune - 100 lei/ ședință