Aboneaza-te la Newsletter
Chestionar de Satisfactie

Despre noi

Centrul Medical Medstar Cluj-Napoca este o instituție multifuncţională care vă oferă o gamă largă de servicii medicale. Acestea pot fi accesate de către pacienţi atât în regim de consultaţii şi investigaţii medicale gratuite, decontate de Casa de Asigurări de Sănătate sau de companii de asigurare privată, cât şi contra cost, oferindu-vă un act medical complet, profesionist şi finalizat. Aparatura medicală pe care o deţinem este de un înalt standard calitativ, fiind achiziţionată prin accesarea unui proiect finanţat de Uniunea Europeană.

Pentru ca dumneavoastră sa ne gasiţi cât mai usor, Centrul Medical Medstar iși desfăşoară activitatea în cinci puncte de lucru în Cluj-Napoca (Policlinica Mehedinţi, Policlinica Mărăşti, Policlinica Zorilor, Policlinica Union, Medicina Muncii: Mănăștur, Mărăști și Zorilor), alături de un serviciu de consultații și investigații medicale la domiciliu - Medstar la tine acasă.

Vă stăm la dispoziție cu o gamă largă de servicii medicale, investigații și proceduri, pe care le găsiți într-o prezentare completă în documentele atașate.
Pe lângă aceste avantaje, vă oferim și un act medical complet prin contractele cu Casa Județeană de Asigurări de Sănătate pe care le deținem, având posibilitatea să eliberăm bilete de trimitere, rețete compensate și concedii medicale. De asemenea, ne aflăm într-o relație contractuală și cu o serie de societăți de asigurări private care oferă servicii medicale prin Centrul Medical Medstar.

Chiar de la deschiderea centrului nostru medical, ne-am propus sa oferim clientilor nostri servicii medicale complete, performante, la un inalt standard de calitate folosind aparatura medicala si de laborator de ultima generatie, personal de specialitate bine pregatit si devotat. Toate acestea sunt intarite de obtinerea certificarii ISO 9001:2008 in managementul calitatii si RENAR 15189 (specific laboratoarelor de analize medicale).

  Click pe imagine pentru a vedea detaliile


De asemenea, instituţia noastră dispune de toate mijloacele fixe necesare desfăşurării activităţilor specifice serviciilor de medicina muncii, siguranţa circulaţiei, obţinere/preschimbare aviz port armă/permis de conducere auto (categ. A, B, C, D, E ) şi celelalte specialităţi medicale (spaţiu, aparatură performantă portabilă, personal specializat, mijloace de transport, laborator, radiologie) si asigură păstrarea şi protejarea bazelor de date în cadrul reţelei de calculatoare proprii.